donderdag 18 augustus 2016

Dolly Plaid week 18

Toen ik daarnet het dekentje voor de foto's op het bankje buiten legde, ...
zie je 't al voor je? Mijn man en ik, 83 en 85 jaar, op dat bankje, onder een dekentje? Het zal in stijl zijn dames! Dus met dat beeld in mijn achterhoofd: wat is dat, 30 weken haken, zo in een mensenleven? niks toch. Hahaha

(mijn man stelde al voor om de plaid ritueel te verbranden als hij af is, laat staan dat hij binnen 45 jaar wil poseren onder die plaid :-) )
Week 18 alweer. Nog even en we zitten aan 20 en vanaf dan kunnen we aftellen?
Door de kids clothes week was het toch weer een spannerke, maar ik ben wel super blij met de mooie creaties van afgelopen week. Ik heb genoten van het weekje "alles op naaien zetten". Het leert me dat mijn hart duidelijk nog steeds vooral bij naaien zit en dat haken een welkome afwisseling is.

Voor deze week worden er opnieuw blokje gehaakt, je weet wel, 10 steken ecru, 10 steken in een kleur, groen deze keer. De uitleg die ik kreeg bij het patroon was wat verwarrend, iets van 2 steken en dan 10 steken en dan 8 steken, maar het is gewoon 10-10. Haak eerst nog 4 rijen in ecru en neem vanaf de 5de rij de groene draad mee.
 
Haak 10 vasten in ecru, *haak 10 vasten in groen, haak 10 vasten in ecru*. Herhaal wat tussen *…* staat tot het einde van de rij.

Herhaal deze laatste rij nog 6 keer.

Haak 1 rij in ecru2 opmerkingen:

  1. Your blog was absolutely fantastic! Great deal of great information and this can be useful some or maybe the other way. Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents.

    Boys Clothing Online India

    BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow