zondag 21 juni 2015

Recycleknutsel: letterbakkenliefde

Ik maakte al eerde een blogpost over letterbakken. Dus eigenlijk, wat valt er meer over te vertellen dan dat ik een zwak heb voor letterbakken? Ik heb een heel voorraadje kringwinkelletterbakken opgebouwd in de kelder en nu echt een koopstop ingelast.
Voor deze laatste heb ik nog een laatste uitzondering gemaakt, omdat hij perfect was voor een echte jongensletterbak.
De jongensletterbak vond ik eigenlijk van zichzelf al zo mooi dat ik er liever vanaf wilde blijven. Meer dan afstoffen en ophangen, heb ik er dus niet mee gedaan. Het vullen heb ik aan Alex overgelaten en daardoor heeft de letterbak vanzelf een variabele invulling.


 


Ook de dochter is niet ontsnapt aan de loomhype van verleden zomer. Ze had een grote kist met vakjes met allemaal kleurtjes van looms, maar de vakjes losten telkens waardoor de kleurtjes door elkaar gingen tot haar grootste frustratie.
OK, hij heeft geen deksel, dus helemaal praktisch is het niet want je kan hem niet echt wegbergen, maar hij ligt permanent op Helena's bureautje en zo loomt ze zelfs bijna een na de hipe nog steeds van tijd tot tijd.
De letterbak is gelakt en de plakfolie is van Kitsch Kitchen.


 

Op Helena's kamer hangt er al een tijdje eentje. Deze vult zich alleen af en toe eens wat anders, naar goesting van de dochter. (Ook gelakt en plakfolie van 1001 tafelkleden)
 

Helena is, zoals veel meisjes van haar leeftijd, in de ban van Frozen en in de ban van Elza, in de ban van koude (jaja, echt dus), in de ban van wit haar (ze drinkt zelfs melk om wit haar te krijgen, volgens het vriendinnetje werkt dat en dan moet je weten dat ze geen melk lust). Maar nog het meeste van al is ze in de ban van blauw. Roze is plots onwaarschijnlijk overroepen, het is blauw dat het moet zijn.
dus maakt ik haar een kleine letterbak bij, voor al haar blauwe spulletjes. Dit letterbakje lakte ik in 2 kleurtjes (verf was op haha) en voor de achterwand gebruikte ik decoupagepapier dat ik nog liggen had, komt denk ik van Schleiper.
 

 

3 opmerkingen:

 1. Hihi, deze blogpost had ik ook kunnen schrijven, hier ook letterbakken in overvloed! En bijgevolg ook een koopstop ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. het blijft ook zo leuk hé, voor alle kleine meisjesspullen. het kastje onder de letterbakken zit ook nog eens vol hoor, vol oorbellen die mama niet meer draagt en klaar stonden om weg te doen, tot de dochter ze ontdekte en al haar medailles of die van de papa. maar het kan dus even goed voor jongensspullen

   Verwijderen
 2. Heerlijk, bij mijn dochter wordt de letterkast ook hergebruikt voor de loombandjes!! Handig toch?!

  BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow