zondag 7 juni 2015

little happy week 5: drukke week!

wat een week! al die vriendjes van de kindjes lijken wel allemaal jarig in juni of juni. Maar dus leuk druk, van het ene feestje naar het andere, naar de BBQ, lang opblijven, goede vrienden over de vloer, koele rosé en zelfs champagne (niet voor de kindjes allicht)!
Mijn vijfde little happy week was er weer eentje om u tegen te zeggen. Ik gloei er nog helemaal van na, al kan de zon er voor deze ook wel voor iets tussen zitten

1. een uitgesteld verjaardagsgeschenkje
we zien elkaar te weinig, dat is een feit, en het is afschuwelijk druk geweest, zowel voor mij, maar nog meer voor haar. Merci grote zus, je weet wat goed is.


2. zwembadjesweer:
wat we hierboven echter niet zien, is dat het water ijskoud was die eerste dag, dus het lijkt hierboven relaxed, het zijn 2 zeer moedige kinders die daar in dat zwembad zitten

 
3. en zwempakjesweer
4 zwempakjes op een rij
 
 
4. verse lakens
had ik die al gezegd eens? alleszins, dat is elke keer little happy feelings, zeker in de zomer, als lakens buiten hebben gehangen en het heerlijk fris naar 'buiten' ruikt.
 
5. een volgeladen wagen
vol kleding en andere spullen, die nu niet meer bij ons op zolder staan, maar binnenkort in de kringwinkel zullen hangen. zo leuk, een opgeruimd gevoel. De bedoeling is om volgende keer nog eens rijden, en de week erop nog eens en nog eens en nog eens. uiteindelijk, hebben we niet allemaal gewoon te veel spullen? en houden we niet altijd een beetje te veel bij? (de verhuizers onder ons zullen dat vast wel kunnen beamen)
 
 
6. schoolfeest
een Spanjaard met een snor, of toch niet echt, of een beetje snor, op zijn trui dan, of nee, 14 snorren en een stel prachtige Spaanse meiden (de juf incluis ;-) )
en de net uit bed look van een slaperig meisje
 

Allebei hebben ze vol overgave gedanst en vooral, overduidelijk heel veel plezier gehad. Het was schitterend!
 
7. de foute kapper, of zotte kapper, wat was het?

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bloglovin

Instagram Follow