dinsdag 30 juni 2015

see you later...

Alligator

Het einde van het schooljaar, dat is afscheid nemen. afscheid van geweldige juffen, een geweldig jaar, met soms iets moeilijkere momenten, maar vooral veel prachtige onvergetelijke momenten voor de kindjes, met hun vriendjes, maar ook en niet in het minst met hun juffen. En ja, dit jaar is het ook afscheid nemen van de kleuterschool, voor eentje dan toch.
Tijd dus om de juffen in de bloemetjes te zetten, of in de sleutelhangers.

In een eerdere blogpost zei ik het al, ik verzamel oud speelgoed van fisher price en eigenlijk niet eens voor de kindjes, maar vooral voor mezelf en vooral uit jeugdsentiment. Ik beken.
Ik besloot dat ik er wel een paar van kon missen om er juffengeschenkjes mee te maken. Het zouden juffengeschenkjes worden met een beetje (jeugd)sentiment.


De kindjes kozen de pareltjes, ik de mannekes.
Het roodharige groene manneke voor Diane, de geelharige juf voor Anne en het gele klaksesventje voor Line (omdat je een jongensmama bent). De buschauffeur heb ik aangeslagen (sorry, meneer de buschauffeur, ik heb iets met sleutelhangers)

Met een fijne boor maakte ik langs onderen een gaatje door het hoofd zodat ik er net een lusje door kon maken.


Voor het parelen moest ik voor Alex wel een handje helpen (als in 'het zelf doen'), maar voor Helena lukte het al wel (op het knoopjes leggen na aan het eind) en was het een leuk mini-knutselprojectje (tussen het zwemmen door).

 

de doosjes zijn lovechock doosjes: happiness inside!
(alle andere materialen kwamen van de kringwinkel)


 

 Fijne vakantie juffen! tot volgend schooljaar en nog eens merci.

3 opmerkingen:

Bloglovin

Instagram Follow