zondag 10 mei 2015

badkamergeheimen

Toen de oude kast thuis kwam, waarvoor absolute dank Saartje, zei mijn lieve vent:
"Je hebt al vaak rommel mee gezeuld van die kringwinkels, maar dit tart echt alles, dit komt niet goed, wat je er ook mee doet, dit zal altijd rommel blijven"
It got him one challenged girl

dus speciaal voor hem een voor-en-na'ke, hij zal er toch op moeten kijken


Onze badkamer is ruim genoeg om er een oude kast op te maken, dus ze werd meteen op de juiste plek gezet om daar gelakt te worden. 
Ik gebruikte Turkse steen van Levis om de kast te lakken. Dit potje verf had ik al een jaar geleden op het oog, maar ik had er nog geen geschikt projectje voor. Geweldige potje verf trouwens, snel droog en heel dekkend. De kast kreeg 2 lagen, maar eigenlijk was het geheel al gedekt na 1 keer.
Het behangpapier is bloemenbehang van Eijffinger.

 
 
De kast moet nog gevuld worden, maar dat gaat vanzelf wel lukken, zoals dat gaat met badkamerkasten, soms een beetje te vlotjes en voor ik het weet ben ik ze weer aan het uitmesten omdat je het mooie behang niet meer goed genoeg zie.
 


 

 


6 opmerkingen:

 1. 1 - 0 voor Liesbet ;-)
  Ik heb hier ook een kast staan die nog geverfd moet worden en Peter vind Turkse Steen daar ook de mooiste kleur voor. Maar ik blijf twijfelen of dat toch niet te hard gaat vloeken met de oranje muren, de intensiteit van de kleuren komen echt niet overeen. Maar hier dus wel prachtig; lichtblauw en rood blijft een retro klassieker!
  En dat slaapkleedje met die paddestoel op, echt, als ge dat ooit zou verkopen denk dan eens aan mij! (of vraag ik dat dan best aan Nele? ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nele heeft een maatje kleiner van dat nachtkleedje. Dit kleedje vond ik later, dus er zijn er 2 in de omloop.

   Verwijderen
  2. en wat je twijfel rond de kleuren betreft, misschien kan je het eens uittesten met een letterbakje of gewoon met een testplankje. ik denk dat ze van die Turkse steen ook wel testtubekes hebben

   Verwijderen
  3. Ah, dan heb ik hoop wat dat slaapkleedje betreft ;-) Al denk ik dat Flo en Nova niet zo heel veel schelen qua maat want de dingen die ik te koop zie staan van haar zijn ook vaak in Nova's huidige maat.. Ik hou het wel in de gaten..

   En een testtube kopen is misschien geen slecht idee. Normaal wil ik mijn geld daar niet aan geven en zie ik het wel, maar in dit geval is de sop de kool niet waard als het dan toch lelijk uitdraait..

   Verwijderen
 2. Het is duidelijk goedgekomen! Super mooi, Liesbet! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow