maandag 10 oktober 2016

op avontuur!

Ha, weekend! Hoera toch?
Hier zijn de weken altijd zo druk. Ik vind maar niet het juiste ritme, waardoor het hier al te regelmatig in het honderd loopt. Ik begin er altijd aan met de beste voornemens hoor, maar nog voor ik er aan begin, loopt de planning al in het honderd.
En na vrijdag is er natuurlijk nog die zaterdag die in teken staat van voetbal en skaten. Dan moet de was nog gebeuren, boodschappen, poetsen, strijken, ... bah!Kan je dan geloven dat ik zondag eens even gewoon thuis wil blijven?
Ik zie natuurlijk ook wel geweldige uitstap-ideetjes passeren of interessante uitnodigingen voor niet te missen evenementen, maar nee, echt, geef mij voor die ene keer dan toch eens heel even gewoon mijn naaimachine en een klein beetje tijd. 
lees: we zijn niet echt de grootste uitstapjesmensen


Maar soms zijn er van die dagen dat het eigenlijk niet gepermitteerd is om de hele dag binnen te zitten. Wel, zondag, dat was zo'n dag. Het was haast crimineel om binnen te blijven. Het zou me s' avonds vervuld hebben met spijt.


Dus mijn voorstel: een bezoekje aan de avonturenberg in Beringen
De glijbaan werd dan wel kort na opening gesloten, maar er blijven mogelijkheden genoeg om te glijden, klimmen, kruipen, ontdekken, kijken, wandelen,  ... 
Ze hebben er echt iets moois van gemaakt en leuk voor jong en oud. 


En verder laat ik de foto's hun zegje doen. Ik kon niet kiezen, want de foto's waren eigenlijk allemaal wel heel mooi. Al gaan alle credits naar de mooie locatie, de zon en de mooie kinders :-) 


Maar eerst nog gauw even een vraagje: 
hoe zorgen jullie ervoor dat alles gesmeerd verloopt in het huishouden? Alle tips zijn welkom, want ik ben serieus zoekende.
Wat werkt bij jullie? Is er een vastgelegde takenverdeling? een familieagenda? ... 


Van ver denk je misschien nog: wat doen al die palen daar? maar eens dichter bij, wordt al snel duidelijk wat een divers klimparcours er eigenlijk wel is.even naar de voetbal kijken

in haar nopjes

 
 

vuile pollekes

stairway to heaven
 


een splinter was misschien wel een beetje part of the dealHonger en dorst
en niet, nee niet moe

4 opmerkingen:

 1. Ooh dat ziet er heerlijk uit! Vanaf nu op ons to do lijstje ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vanaf welke leeftijd is dat daar aan te raden, vind je?
  Ikzelf kan helaas weinig tips geven, 'k behoor tot de groep ploetermoeders. En als't echt niet gaat, Hello Fresh. Dat kan al eens levens redden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh, ploetermoeder, het heeft een naam! een schattige naam zelfs, team ploetermoeder dan! als ik zou houden van sweaters met opschriften, zou ik een sweater laten maken met dat als opschrift.
   Daar liepen kindjes rond van ik schat 2j. Eens ze een beetje goed kunnen stappen en trappen lopen, kunnen ze er wel al wat aanvangen. Ze gaan dan niet alles kunnen doen, maar een beetje glijden op de schuine vlakken, de minder steile delen beklimmen, op de paaltjes wandelen, en boven genieten van het uitzicht, daar staat geen leeftijd op.

   Verwijderen
 3. Ziet er geweldig uit :) Wij hopen er dit najaar ook nog te geraken, is op 5 minuten van hier :)

  BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow