zaterdag 20 februari 2016

er zijn zo van die dagen


Er zijn zo van die dagen, dat je beter niet in dat stofje knipt, dat je beter niet te veel auto rijdt, belangrijke mails verstuurt, of tout court je hoofd buiten steekt. En ja, op zo'n dagen begin je beter niet te knoeien op je blog, want voor je het weet heb je vanalles veranderd, waar je beter af was gebleven, omdat het zulke verstrekkende gevolgen heeft dat je volle hoofd het er eigenlijk net vandaag niet bij kan hebben.
omdat je facebookpagina plots je eigen blogposts niet meer kan vinden
omdat je je bloglovin-volgers per ongeluk verhuist naar de saaie zus van 'vlijtig liesje kutselt'. dus sorry aan de 91 volgers, ik ga dat dadelijk proberen recht te zetten
omdat je instagramaccount moet aangepast worden,
en dus ook omdat je blog van Bloglovin verdwenen is. En dat allemaal omdat ik mijn url een beetje wilde laten overeenstemmen met de blognaam. In het vervolg zal ik 2 keer nadenken als ik nog eens van naam wil veranderen.
Maar goed, ik heb mijn zaterdag goed om gekregen dus.

en ik zweer je, ik ga niet in dat stofje knippen vanavond, dat houd ik dan voor morgen ergens.

 
edit:
en nu kom ik er achter dat die oude linkjes natuurlijk niet meer werken op de KCW, dus die paste ik even aan vandaag en nu schuiven die automatisch allemaal naar voren tussen de februari-naaisels van deze week. Dat was ook weer niet de bedoeling. Maar goed, daar gaat niemand dood van zeker. Maar wel leuk dat ik tussen de creaties van day six sta natuurlijk:
 
en @Tam Tam
ik ben vandaag aan de slag gegaan met je tip om te prutsen op een andere blog en het dan in 1 keer tegoei te doen op de echte blog. Wat vind je van mijn instagram feed? ik ben er alleszins wel blij mee want zo kan je volgen wat er misschien straks op de blog zal komen.

7 opmerkingen:

 1. Oh wat vervelend ... Niet fijn als je zaterdag door zulke dingen in de war wordt gestuurd! We doen morgen dan maar lekker alsof het nog maar zaterdag is. Veel succes met dat jurkje!

  http://tussensoepenpatatten.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ben nadat ik per ongeluk alles verwijderd had, heerlijk gaan joggen met de buurvrouw, in de gietende regen (maar dat vergroot het plezier achteraf), ben onder de hete douche gekropen (samen met mijn nat bevroren chiro-kind) en heb onszelf daarna getrakteerd op pannenkoeken, en geen havermoutpannenkoeken met rijstmelk, maar de real stuff, nèh! en ondertussen is alles opgelost, dus deze zaterdag viel at the end nog redelijk mee.

   Verwijderen
 2. herkenbaar ; ) Succes met het jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-) Leuk geschreven. Al was de situatie op het moment zelf waarschijnlijk k*k.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ai, zeker niet fijn op dat moment! Bij De Zuster Van las ik onlangs dat je best een tweede privé blogspot aanmaakt om wat te prullen en te testen :-) (zie http://thesisterof.blogspot.be/2015/11/19-blog-make-over-tips.html)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja, ik ken die tip, ik vond dat een geweldige tip, toch maar echt eens werk van maken(staat in het boek: 'make it, blog it, share it', een echte aanrader en ik moet er dringend wat meer in gaan lezen en vooral toepassen denk ik) maar die naamsverandering in mijn url kon ik niet zonder brokken te maken doorvoeren denk ik. Ondertussen heb ik al 2 leuke give-aways gewonnen, dus de ellende was mega rap vergeten

   Verwijderen

Bloglovin

Instagram Follow