dinsdag 8 augustus 2017

Babynaaisels op de groei


Uitbreiding in de familie, dat vraagt nog eens om babynaaisels.
snel klaar, gratis patroontjes en ideale restverwerking = instant free happinessIk maakte nog eens een maresweater. Die maakte ik eerder ook al en was gewoon een plezier om te maken. Voor het broekje koos ik eens een ander patroontje dan het alom bekende Oliver broekje. Ik werd in mijn zoektocht naar patroontjes verliefd op het Frida broekje van Milchmonster. Voor de maten 50, 56 en 62 is het gratis en je krijgt er een schitterende (Duitse) handleiding (met super veel verduidelijkende foto's) bovenop.
Het mutsje werd hier al een paar keer gemaakt. Het is een slouchy beanie in de allerkleinste maat die er is (maar nog steeds ruim op de groei).

Voor de stofjes grabbelde ik in de restjesbak.
Het broekje werd gemaakt van een restje van een Birthday Billie omdat de binnenkant van de stof zo zacht is. Omdat het eerder een winters stofje is, maakte ik alles zo een heel klein beetje euh, op de groei.
Het truitje is een restje van een UFO, geknipt in april en waar je in maart al een glimp van kon opvangen. Dat ga je niet vaak meemaken, dat de restjes sneller verwerkt zijn dan de stof zelf. 

Patronen:
Mare sweater
Frida broekje
Slouchy beanie


6 opmerkingen:

 1. Laat maar komen voor die oktoberbaby ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh dat broekje is leuk! Moet ik ook eens naar kijken voor de herfst en de winter! En de Mare sweater is inderdaad een plezier om te maken! Mooi stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk, die neep op het broekpand. Dat ga ik ook eens proberen si 🙂

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat broekje is geweldig plezant! En met de snelheid waarin baby's groeien, kan een maatje op overschot geen kwaad... mooi setje ♥

  BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow