zondag 18 oktober 2015

Katoen

Eigenlijk merk ik nu pas dat ik nooit echt foto's heb getoond van ons huwelijk. Ik zal jullie de meer dan 700 foto's besparen, maar ik vind het nu, 1 jaar later, wel een geschikt moment om er een paar van die dag te laten zien. Misschien is het ook ineens de moment om werk te maken van dat album ook, dus als je tips hebt waar je hoge kwaliteit van trouwalbums kan krijgen, let me know.

Katoen

1 jaar elkaars ringen

6 jaar (en 8 maanden en 8 dagen) mama en papa11 jaar ( min 28 dagen) onder hetzelfde dak


16 jaar (en 6 dagen) elkaars lief

 
wie had dat toen gedacht, ik denk niet dat dat er veel zullen geweest zijn.
toen: waarschijnlijk de eerste foto van ons 2 (allebei met lang haar)


nu: ik knutsel (macramé) en hij leest, elk ons eigen ding, maar toch heel erg samen (en 't was niet in scene gezet, gewoon een leuke verrassing in de reeks foto's die onze dochter getrokken heeft van het vakantiehuisje)

3 opmerkingen:

  1. Haha, zalig, die eerste foto van jullie samen. Om goed te bewaren! En die laatste is ook super, blindelings op elkaar afgestemd, als het ware :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. We zijn er nog zo jong hè. Is in een studentencafe en we hebben beide totaal geen idee hoe we aan deze foto komen of wie hem getrokken heeft maar inderdaad wel leuk dat hij er gewoon is

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We zijn er nog zo jong hè. Is in een studentencafe en we hebben beide totaal geen idee hoe we aan deze foto komen of wie hem getrokken heeft maar inderdaad wel leuk dat hij er gewoon is

    BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow