dinsdag 12 december 2017

Blou party: a green velvet Maya

Als ze 'FEEST' vragen, kunnen ze FEEST krijgen.

De tijdsdruk liet het niet toe om deel te nemen aan de Maya (mom)-Blogtour enkele weken geleden. Ik was daar wat over aan het balen, want ik had eigenlijk wel erg feestelijke plannen met Maya, de jongste telg van Blou.

De feestelijke Blou-Blogtour komt voor mij dus als geroepen.
Een week lang kan je feestelijke versies verwachten van de Cobalt en de Maya. Houd dus zeker de deelnemende blogs in het oog. De andere feestgangers van deze blogtours staan onderaan in dit bericht opgelijst.

Aangezien ik eigenlijk al een redelijk feestelijke Cobalt heb en de feestelijke plannen voor de Maya in mijn hoofd al uitgewerkt waren, moest ik niet lang nadenken over hoe en wat. De enige moeilijkheid was bepalen hoe lang ik mijn jurk nu eigenlijk precies wilde en zorgen dat ik genoeg stof in huis had, donker groene Velvet.
Ik besloot om voor een sprookjesachtige jurk te gaan, en sprookjesachtig, dat is meteen dan ook lang. Voor het rokdeel ging ik piepen bij de Copacabana rok van La Maison Victor. De zakjes liet ik achterwege. Op de rug verwerkte ik een elastiek om de overgang van de top naar het rokdeel toch elegant te laten verlopen (en mee het gewicht van de rok te dragen).
Na lang twijfelen besloot ik om de lengte van de rok ergens tussen enkellang en midi te laten.
Aanvankelijk was het idee om na de blogpost de rok meteen op knielengte te maken, maar nu ik de foto's zo zie en ik de jurk gedragen heb, ben ik toch helemaal fan van deze jurk, en van de lengte. Ik denk dus dat ik het maar zo zal houden en dat ik deze jurk ook effectief zal dragen met Kerstmis. Dat bespaart me meteen keuzestress. Ik durf te wedden dat ik dit jaar voor 1 keer als eerste zal klaar zijn van de hoop.


En de sneeuw, die viel speciaal voor mij, zodat ik sprookjesachtige foto's kon nemen


Maar het was wel kouhouhoud!


Patroon:  maya van Blou
Stof: Stoffenschuur


Ook nog nood aan een feestoutfit? Je krijgt nog tot en met zondag 17 december 15% korting op Cobalt, Maya of Maya Mom met de kortingscode ‘BLOUFEEST‘.


de party bloggers vind je hier:
Babarum | Lielebeesje | Lunatiek | Vlijtig Liesje Knutselt | NaaiSGerief | Stannel | jurkjesmama | Just Delphine | KaatjeNaaisels

16 opmerkingen:

 1. Wauw Liesbet! Echt prachtig. Helemaal mijn ding. En wat een prachtig groene kleur. Zoveel hartjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij staat je echt prachtig, en ik hou van velvet. Echt knap gemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moh, zo knap! Echt een toffe feestversie! Klasse!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Heel mooi! Fan van de lengte ook! En knap gedaan, velvet is toch echt niet de makkelijkste stof om mee te werken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ik vond het nog meevallen, die verwerkbaarheid, maar mijn boventransportvoetje zat er nog op van het vorige project, dus misschien dat het daarom zo vlot verliep.

   Verwijderen
 5. ook al ben ik normaal geen fan van velvet en sta ik zelf niet met lange kledij, toch moet ik zeggen dat je een topversie gemaakt hebt (en dat wilt al wat zeggen met mijn vooroordelen ;-) ), met die bloemetjes erbij zie je er zelfs koninklijk uit vind ik

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Awel, ik ben ook zeker geen fan van het eerste uur wat velvet betreft. Het mag ook geen peignoir worden hè, oeps. Maar toen ik voor deze jurk de juiste lengte vond, maakte ik toch mijn klik. Ik ben dus wel blij dat ik toch een beetje buiten mijn comfortzone ben gegaan.

   Verwijderen
 6. Wat staat dit mooi!!! Inderdaad sprookjesachtig! Helemaal geslaagd en die lengte mag je zeker houden!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel gedurfd, maar zooooooooo mooi!!! Heel knap gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een eigenzinnige feestjurk. Zeer geslaagd!

  BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow