woensdag 15 november 2017

vleugels voor Oscar: een bloomerpakje en een inktvisje

Een tijdje geleden won ik een super schattig pinguïnjasje.
Dat pinguïnjasje is voor een heel bijzonder kindje. OK, alle kindje zijn bijzonder, maar Oscar is een specialleke. Zonder hem ooit in het echt te zien, zat hij bij de eerste foto's die gedeeld werden, wel meteen in mijn hart.
Het gewonnen jasje is in maat 74. Dus ik had nog eventjes tijd om zelf ook iets te maken voor Oscar. Want zo verse babietjes kan je nu eenmaal niet genoeg in de watten leggen.

Ik had nog restjes van de Scribblesstof van toen ik Helena's trui maakte. Ik kreeg er net een Bloomerpakje én een inktvisje uit de nieuwe Stof voor Durf het Zelvers uit. Nooit gedacht dat het eerste dat ik uit dat boek zou maken voor een baby zou zijn, maar het was allemaal zo snel klaar. Instant voldoening! 


 
 


En ik had ook nog restjes papier. Papier is eigenlijk nooit ver weg geweest.
Je zou denken, eens je 1000 kraanvogels hebt gevouwen, dat je er eigenlijk ongelooflijk klaar mee bent. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo.
Ik vouw dus nog regelmatig een kraanvogel op een verloren momentje. Ik word er altijd heel gelukkig van. Dus deze vouw ik voor Oscar, en zijn mama en papa en zijn broertjes. Ik hoop dat de vogeltjes blijdschap brengen en wensen vervullen, zoals alleen kraanvogeltjes dat kunnen. Het zijn er geen 1000, maar het is al vast een begin.


 
 


13 opmerkingen:

 1. Oooo, zo tof die kraanvogel hanger !!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, leuk! En dat het Bloomerpakje als een wip in elkaar zit kan ik beamen, ik maakte (en blogde) hem ook al eerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind die hanger een GEWELDIG idee! En ga hem zelfs asap namaken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waw, prachtig cadeau!! Die hanger krijgt ook even een mentale 'pin' om ooit ook eens te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow!! Dat stofje is echt leuk voor iedereen he!! Hier wordt er ook babygerief mee gemaakt alhoewel ik het stofje eerst voor Giel gekocht had na lang twijfelen of ik het niet voor mezelf zou kopen ;)

  en die kraanvogels!! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amai, wat mooi allemaal. Een gelukzak, die Oscar :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow