zaterdag 4 november 2017

oversized scribbles sweater

Soms kan je zo hard zoeken naar iets wat je nodig hebt en het niet vinden.
En soms ben je naar niets op zoek, maar vind je toch dat waarvan je nog niet wist dat je het nodig had. En zo ging het met ook met Scribbles van See you at Six.
Want eigenlijk zocht ik stof om het ernstige truientekort van de dochter aan te vullen.

Er is zo één trui die ze heel graag aan doet. Ik kocht die trui ook ooit met het idee om hem eventueel over te tekenen. (sorry daarvoor Tinycottons).

Omdat een sweater niet zo heel veel aandacht vraagt, leek het me het ideale project om tijdens een gezellige middag met gelijkgestemde zielen in elkaar te steken. Dan kon ik gelijk even vragen welke boordstof de mooiste was. Er werd voluit voor de koperen boordstof met glitters gekozen, net zoals ik het eigenlijk voorzien had. Ik werkte de sweater ten slotte af zoals zij het al eerder deed.
En dat ziet er oh zo lieflijk uit, een meisje met een retro melodica. Zeker als ik je zeg dat ze dit liedje aan het spelen was, mooi hè?
Beeldt het je nu in, op de melodica, kei luid en van 9u 's morgens tot 9u 's avonds, zonder onderbreking, ook niet tijdens het eten, laat staan voor een fotoshoot.En als we dan buiten kwam, kreeg ik het kind niet stilstaand te pakken, heerlijk toch!Stof:
Scribbles van See You at Six, (hier hebben ze hem nog)
koperen boordstof
Patroon:
over getekend van een bestaande trui

8 opmerkingen:

 1. Een hele mooie trui, ik ben fan van de combinatie met koperen boordstof! Ik kan me als mama nu voorstellen hoe mijn moeder zich gevoeld moet hebben tijdens mijn 'melodicaperiodes'. Ja ik had er meerdere... Proest!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi ! Ik heb de stof hier ook nog liggen. Maar nog niet bedacht welke trui het nu gaat worden en voor wie (mezelf of de dochter).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. echt een hele mooie en die laatste foto is superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een schoontje en de boordstof past er inderdaad goed bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig! Stofje ligt hier ook nog!

  Die laatste foto vind ik zalig mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je. En heerlijk stofje is dat hè. Ik heb van de restjes nog wat babynaaiseltjes gemaakt, heerlijk zacht.

   Verwijderen
 6. superleuk met die zelfkant in de nek :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow