donderdag 7 januari 2016

the 9 best of 2015


Ik heb mijn redenen om het jaaroverzicht wat later te posten. Maar aangezien ik vandaag nog 4 kerstkaartjes in mijn brievenbus vond, ga ik er van uit dat het nog kan, niet?

Ik ga het heel simpel houden, bij gebrek aan concentratievermogen. Ik kies gewoon die projectjes uit waar ik in 2015 het meest plezier aan heb beleefd. Dat lijkt simpel, maar dat is toch moeilijk kiezen tussen de 1000 foto's in mijn hobbymapje van 2015.
1. http://www.mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/10/cirkusprinses-een-ileana-hack.html
voor de leukste fotoshoot

2. http://www.mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/10/julia-for-boys-batwing-sweater.html
omdat ik bewees dat Julia niet alleen voor meisjes is. Mijn zoontje had er niet alleen een leuke trui bij, ik won er ook een super leuke prijs mee waarmee voortzetting van de naaihobby helemaal verzekerd is voor de komende 10 jaar. De wedstrijd van CompagnieM heeft me toch echt wel wat geïnspireerd om een beetje 'out of the pattern' te denken. Ik hoop dat ook in 2016 te kunnen.

3. http://www.mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/11/june-in-november.html
omdat ik nooit eerder zo hard gepland, gepast, gecombineerd en uitgezocht heb dan bij deze, de jurk die perfect moest zijn en minstens even mooi werd dan in mijn hoofd.

4. http://www.mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/04/oranje-boven-het-eerste-kleedje.html
mijn aller eerste kleedje, ik ben er nog steeds verliefd op en heb al hartzeer dat ze er binnenkort uit gegroeid zal zijn. in 2016 zal ik een bestemming zoeken voor de retro stofjes die ik nog liggen heb (en waarmee ik niet meteen kleedjes meer kan maken, zie nr. 9)

5. http://www.mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/07/vrienden.html
het project waar ik nog steeds een beetje week van word. Ik moet er echt dringend nog 2 bij maken

6. http://www.mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/08/hippe-pied-de-poule.html
voor de broek die de kast niet haalt (omdat ze van de wasdraad rechtstreeks wordt afgehaald, gedragen en weer in de was). ze vertoont dan ook al slijtage, net zoals dat andere broeken, dus ik zie daar hiaten in de kast bij Alex.

7. http://www.mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/12/christmas-twinning.html
omdat ik voor het eerst naaide voor mijn man en ontdekte dat ik dit echt wel meer wil doen in 2016

8. http://www.mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/05/badkamergeheimen.html
gewoon, leuk en nog elke dag plezier van en de voorspelling van de man dat het glas na 3 tikjes kapot zou gaan, is nog niet uitgekomen. Er staat al een tijdje een verfproject in de kelder die nu wacht op laagje 4.

9. http://www.mamaknutseltweer.blogspot.be/2015/12/cocoonen-in-verantwoord-roze.html
het gemakkelijkste kleedje, snelste klaar ever, voor het meisje dat hoe langer hoe minder van die echte meisjes-meisjes-kleedjes wil. Ik voorspel toch een lichte style-switch in de loop van 2016. Al staat er een communie aan te komen en daar hoort toch echt een meisjes-meisjes-kleedje bij.

en laat het een goed voornemen zijn, orde scheppen in het fotomapje "hobby 2016"
tips zijn welkom, hoe organiseren jullie dat, die foto's?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bloglovin

Instagram Follow