zondag 21 januari 2018

Billie twinning in Bloome Copenhagen

Er wordt momenteel niet zo veel genaaid.
Dat heeft voor een heel groot stuk te maken met een andere tijdrovende hobby en er is maar tijd voor één van de twee.

 
 
Als er dan genaaid wordt, als de tijd schaars is, mag je van mij geen al te grote creatieve uitspattingen en technisch grotere uitdagingen verwachten.
Gewoon rechttoe rechtaan 2 Billies, één voor de zoon en één voor de wederhelft, want twinning lijkt echt wel te marcheren hier.  Al is het maar om de stofresten in één ruk door mee te verwerken.
En de curious bear en curious bear combi van Bloome Copenhagen, vragen er misschien ook wel om. Ik kocht de stof bij Lizzy l'oiseau.
Aangezien de maten van beide heren ondertussen ook al wel gekend zijn, moest ik gewoon nog knippen en stikken. Zo simpel kan dat zijn.


Ik wilde de stof combineren met 'eens wat anders dan zwart' en koos dus voor een zachte 'vleeskleurige' paspel. Mijn man zag dat echter niet helemaal zitten. Hij zei iets van roze ofzo.
Zijn suggestie om een koperkleurige paspel te gebruiken, was zeker een goed idee, maar ik kreeg het in mijn hoofd niet helemaal goed met die boordstof. En tegen de tijd dat ik ontdekte dat er eigenlijk bijpassende boordstof bestaat voor deze stof, in exact hetzelfde dusty groen, zat de zwarte paspel en zwarte boordstof van SYAS er al aan.
Alexander ligt nog niet wakker van de kleur van een paspel of boordstof. Voor hem voerde ik mijn idee gewoon uit zoals het pland was: 'vleeskleurige' paspel en zachte 'jade groene' boordstof van SYAS.


Stoffen:
bij Lizzy L'oiseau:
- boordstoffen van SYAS
- Bloome Copenhagen, Curious bear

Patroon:
- billie van Zonen09
6 opmerkingen:

 1. Echt leuk, en geweldig met dat beerke aan de hals!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee rechttoe rechtaan mooie Billies, niet te vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou echt niet van twinning, maar het zijn wel twee mooie exemplaren! De combi ligt hier ook nog, waarschijnlijk wordt het nog een Rocco voor Giel :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou er ook niet zo van, toch niet om dat dan echt bewust samen te gaan dragen op familie-uitjes, haha, nee please, maar het is wel fijnere restverwerking en dan gewoon in de restjesbak te laten liggen.

   Verwijderen

Bloglovin

Instagram Follow