zondag 8 november 2015

a 1000 dinosaurs

Je kan er moeilijk omheen, Facebook en Instatgram staan er bol van, het ìs dinovember.
Elke dag/nacht van dinovember komen de dino's tot leven en halen ze gekke fratsen uit. keukens die overhoop liggen, pokerspelende dino's, tanden poetsen, je kan het zo gek niet verzinnen, of de dino's maken het echt mee.
Een vraag over hoe je 1000 kraanvogels (Evy, dit linkje is voor u hé) ophangt, bracht mij dan ook vanzelf op het idee om nog eens aan het vouwen te slaan. Niet met kraanvogels, dat hebben we wel wat gehad. Maar zeg het eens met een dino, geheel in dinovemberstijl.
Ik probeerde eerst een T-rex, maar mijn vouwskills zijn wat verroest, dus dat was nog even te hoog gegrepen (ik probeer het later in de maand vast nog eens). Ik hield het dus noodgedwongen op de eenvoudige velociraptor. Met dit filmpje lukte het.

Het begin is eigenlijk volledig hetzelfde als de kraanvogel. Voor degenen die vorig jaar geholpen hebben, jullie zullen dat dus wel herkennen ;-).
 het zal vast heel on-origami zijn, maar de velociraptors blijven niet staan, dus ik gebruikte wel wat plakband om de borst vast te maken en ook de poten. Maar goed, als je zo mooi in formatie wil zetten, staat het toch mooi, dus ik sta het mezelf even toe.

 En de kinders waren weer blij, al hebben ze mijn T-rex-probeersel gevonden en die vinden ze cooler, dus ik zal toch nog wat moeten oefenen op deze Jo Nakashima.


nog 985 te gaan, haha, grapje hoor, maar misschien wel een mandje vol.

(Voor meer dinovemberfoto's kan je terecht op instagram #dinovember en op Facebook)

3 opmerkingen:

 1. Oh zeg, je had me ... ik dacht echt dat je aan 1000 begonnen was :O

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha, maar zot zijn doet geen zeer ze, bij die kraanvogels heb ik dat van te voren ook niet voorspeld

   Verwijderen
 2. Oh, zeg, fantastisch! En in formatie zijn ze echt de max. Beniewd naar je T-rex...

  BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow