woensdag 4 juli 2018

Hartjes voor Robyn

Het begon met een heerlijk zomers stofje, roze met rode kleine hartjes.
Mama's van dochters van 9 jaar weten dat dat een gigantische gok is. Maar ik had een zeer duidelijk beeld voor me, dus ik durfde die gok wel te wagen.
Dat beeld dat ik voor me had, was iets met een meisje op een strand met een midi skirt met knoopjes vooraan, gecombineerd met een cropped hemdje (of t-shirt) .
Het is dan wel allemaal roze, maar toch is het niet 'flauw' door de midi lengte van de rok en de cropped lengte van het hemdje. Doe daar nog een zonnebril bij en 't is compleetAls basispatroon voor de midi rok vertrok ik van de Robyn uit een oude La Maison Victor, editie 6 van 2015.
Ik verlengde het korte Robyn-rokje naar midi-lengte. Hiervoor paste ik ook de breedte een beetje aan zodat de rok niet te wijd uitwaaiert. De zakken van de Robyn rok lenen zich geweldig voor schelpjes en andere strandschatten.
Voor de knoopjes trok ik, zoals altijd, naar Stoff.be in Geel (in Alken hebben ze iets minder keuze in knoopjes). Het lijkt bijzaak, zo'n knoopje, maar daar schuilt vaak net dat verschil in. En ik vind mijn knoopjes meestal bij Stoff.be. De winkeldames kennen me ondertussen al. Dan draai ik eerst wat rond bij de stofjes om dan lachend onthaald te worden aan de knoopjes om dan samen naar dè perfecte knoop te zoeken.Zo, laat die 2 nog maar heerlijk genieten van hun vakantie met omi aan zee.

Stof: Little Hearts, designed for you by Poppy, Lizzy L'oiseau
Patroon: Robyn rokje, La Maison Victor, editie 6 van 2015.

2 opmerkingen:

  1. I really like your blog and the given information about shipping car. Great information.

    Offer On Kids Clothing

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig!! Zo hip en toch ook een beetje romantisch!

    En goeie tip van Stoff.be, want ik heb nogal moeite om de juiste knoopjes in de buurt te vinden... en Geel is niet zover.

    BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Instagram Follow